Tatoeage verwijderen

Bent u niet meer blij met uw tatoeage? Dan kunt u die bij ons laten verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen wij een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. De behandeling wordt uitgevoerd door gecertificeerd personeel.

Voor het verwijderen van tatoeages gebruiken wij de Q-Switched Nd:YAG laser. DIt is een zeer nieuwe laser, die door The American Academy of Dermatology wordt gezien als dè aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages. Het is op dit moment de veiligste en snelste laserbehandeling voor het verwijderen van tattoos. De Q-Switched Nd:YAG laser zendt laserpulsen uit, die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigt onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tatoeage. Uiteraard is de Q-Switched Nd:YAG laser uitvoerig getest.

Het is niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van het type tattoo, de kleur en de “leeftijd”.

Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt. Zo vraagt een kleurrijke tatoeage vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met u doorspreken.

De behandeling

Soms kan het verwijderen van een tatoeage pijn doen. Ook kleurt tijdens de behandeling de huid eerst wit. Na ongeveer 30 minuten komt de tatoeage weer te voorschijn. Later wordt de huid roder en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar.  Het is verstandig om voldoende tijd tussen twee behandelingen in te plannen. Zo tussen de 6 en 8 weken.

Een aantal dingen zijn belangrijk om te bespreken voor de behandeling:

De soort inkt

De hoeveelheid inkt

De diepte van de tattoo

In hoeverre de tattoo vervaagd is

De leeftijd van de tattoo

Andere tattoos in de buurt

Gevoeligheid van uw huid

Uw afweersysteem

De plek van de tattoo

Gemiddeld zijn er tussen de 8 en 10 behandelingen nodig om de tatoeage volledig te verwijderen, met een tussenpose van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van uw tatoeage? Neem dan even contact met ons op.

WhatsApp Maak direct een afspraak!